top of page

Üdvözlöm!

Több, mint 20 éve dolgozom az ügyvédi szakmában, végig járva a klasszikus utat, eleinte ügyvédjelöltként, majd alkalmazott ügyvédként és később önálló ügyvédi irodát alapítva és vezetve. A polgári jog valamennyi területét ellátom, ennek megfelelően peres és nemperes eljárásokban is vállalok jogi képviseletet, mely képviselet ellátása során igyekszem lelkiismeretesen és magas szakmai színvonalon eljárni az ügyfeleim minden felett álló érdekében.

Hivatásom részét képezi az okiratszerkesztés, a szerződések elkészítése és ellenjegyzése is. Az ingatlanügyletek során ügyfeleim számos emberi és adminisztratív kihívással szembesülnek, ahol a hozzáértés és a hatékony fellépés elengedhetetlen, ezért élve a jogszabályban biztosított lehetőségemmel ügyvédi irodámon belül létrehoztam a nevemhez fűződő ingatlanirodát is.

Célom, hogy a becsületes és korrekt tevékenységemmel formáljam a köztudatot azon irányba, hogy az ügyvédek megbízható, jogvégzett, a kamara által ellenőrzött, etikai szabályok keretei között dolgozó, felelősségbiztosítással rendelkező ingatlanforgalmazók.

dr. Dékány Alexandra

bottom of page