top of page
CR7A7835.jpg

Üdvözlöm!

Már a gimnáziumi éveim alatt megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy a jogászi szakmában szeretnék dolgozni, ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben, emiatt céltudatosan készültem erre a hivatásra.

A jogi egyetemi tanulmányaim során több ügyvédirodában is szerencsém volt dolgozni, ennek köszönhetően már a diplomám megszerzése előtt tapasztalatra tehettem szert a jog különböző tárgyköreiben.

A Dékány Ügyvédi Iroda főbb területei közé tartozik az ingatlanjog, polgári jog, családjog, munkajog, illetve cégjog is, amelyek a jog szerteágazó világában számomra a legérdekfeszítőbbnek bizonyultak tanulmányaim alatt is. Mivel az érdeklődési körömbe tartoznak ezen jogterületek, így tudásomat is igyekszem minél jobban elmélyíteni és az Ügyfeleink kérdéseire, problémáira ennek megfelelően a lehető legjobb megoldást megtalálni és választ megadni. 

 

Ügyvédjelölti tevékenységem mellett értékesítő pozíciót is betöltök a Dékány Ügyvédi és Ingatlanirodában, amely szakmák kapcsolata számlatan előnyt nyújt a számomra és ezáltal Ügyfeleinknek egyaránt. Amellett, hogy rendelkezem egy ingatlanközvetítőnek/értékesítőnek szükséges tudással, jogi hátteret is tudok biztosítani aktuális, illetve leendő Ügyfeleinknek, akár az ingatlanvásárlás/értékesítés előtt vagy akár azt követően.

dr. Palatinus Fanni

bottom of page