top of page

DÉKÁNY INGATLAN MOBILHÁZAK – OTTHON, AHOL CSAK AKAROD

Dr. Dékány Alexandra

2024. ápr. 8.

A mobilházak újgenerációs, fenntartható megoldások, amelyek költséghatékony- ságuknak köszönhetően mára már mindenki számára elérhetővé váltak. Ezen több- funkciós, innovatív építmények kulcsrakész megoldást jelentenek akár magán, akár üzleti célra rövid határidővel egy kényelmes ingatlanra.

Mobilitás a szabadság és a környezettudatosság jegyében


Napjainkban a mobilházak nem csupán egyszerű lakhatási alternatívát kínálnak, ennél sokkal többet képesek nyújtani: újgenerációs, fenntartható, forradalmi megoldások, amelyek költséghatékonyságuk miatt mára már mindenki számára elérhetővé váltak. Ezen többfunkciós, innovatív építmények kulcsrakész megoldást jelentenek akár magán, akár üzleti célra van szükség rövid határidővel egy kényelmes ingatlanra.


Milyen előnyöket nyújtanak a mobilházak?


Valamennyi új mobilházunk négy évszakos kialakítású. Gondosan hőszigetelt falak, többrétegű ablakok, fűtés és légkondicionálás teszi kényelmessé az év minden napján. Sokféle méretben és kialakításban készülnek, a legkisebb 18, a legnagyobb 56 m2-es. Mindegyiket felszereltük egy teljesen gépesített konyhával és fürdőszobával. Ezeken túl mérettől függően egy, kettő vagy három szobával rendelkeznek. A komfort verzióban teljesen bebútorozva szállítjuk a mobilházakat.

A mobilházak versenyképessége több szempontból is kiemelkedő: ide sorolható a jó ár-érték arány, az idő- és költséghatékonyság, a rugalmasságban és a mobilitásban rejlő végtelen lehetőségek, továbbá a fenntarthatóság.


Mennyibe kerül egy mobilház?


A költséghatékonyság fontos előnye a mobilházaknak a fix épületekkel szemben. Az építőiparban tapasztalható magas alapanyag- és kivitelezési költségek érdemi hányada spórolható meg egy mobilházzal, továbbá a fenntartási költségek is jóval kedvezőbbek. Üzleti célra – például hordozható üzlethelyiségnek, mobil irodának, munkásszállásnak vagy a szezonra telepített természetközeli szálláshelynek – vásárolva pedig rövid idő alatt megtérülhet a beruházás.


A mobilitás ihlette megoldás


A mobilházak, ahogy a nevük is mutatja, könnyedén szállíthatóak és áthelyezhetőek a kívánt lokációra, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy rugalmasan változtassák lakóhelyüket anélkül, hogy évtizedekre az épített környezethez kötnék magukat. Világos előnyöket kínál minden olyan vállalkozásnak, amely nem fix telephelyen működik vagy az állandó irodaépület felhúzásánál olcsóbb megoldásra van szüksége – többek között a mezőgazdaságban, építőiparban, szállászolgáltatásban.


Forradalmi gyorsaság


A mobilházak sokkal gyorsabban felépíthetőek, mint a hagyományos ingatlanok, mivel előre gyártott elemekből állnak, így segítségükkel jelentős idő és munkaerő takarítható meg. Házainkat négy hónapon belül leszállítjuk és a megrendelő kérésére szakszerűen telepítjük is.


A kényelem és funkcionalitás egysége


Komfortosan berendezett mobilházaink életvitelszerű használatra és sokféle üzleti célra is kiválóan alkalmasak. Az ergonomikus kivitelezés a praktikumot és a kényelmet szolgálja, tökéletesen illeszkedve az emberek mindennapi tevékenységeihez és igényeihez.


Környezettudatos és energiatakarékos döntés


A mobilházak környezetbarát megoldást nyújtanak a fenntartható fejlődést szem előtt tartó tervezési és kivitelezési megoldásaiknak köszönhetően, energiatakarékosságuk révén pedig jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagynak maguk után.


Kiknek ajánljuk a mobilházakat?


A mobilházak széles körben alkalmazhatók és teljes értékű megoldást nyújtanak állandó vagy ideiglenes lakhatás és üzleti felhasználás céljából egyaránt. Alkalmazhatóak lakásként vagy családi házként, második otthonként, nyaralóként, sőt akár az üzleti életben is.


A mobilházak modern, gyors és gazdaságos alternatívát kínálnak számos élethelyzetre és üzleti kihívásra. Ajánljuk többek között:


  • Állandó vagy ideiglenes otthonnak, ha költséghatékony és gyors megoldásra van szükség vagy a tartós helyhez kötöttség elkerülése a cél.

  • Nyaralónak, hétvégi háznak akár lakott területektől távol eső helyszínekre.

  • Mobil irodának vagy munkásszállásnak építési vállalkozások és más, a munkaterületet gyakran változtató cégek számára.

  • Kiadható természetközeli szálláshelynek erdőbe és vízpartra.

  • Hordozható üzlethelyiségnek vásárokra, szezonális rendezvényekre.

  • Rövid távú szobakiadásban gondolkodó befektetőknek.




bottom of page