top of page

Mobilházak: az otthon kényelme és rugalmassága

Dékány Alexandra

2024. márc. 23.

Irodánk halad az ingatlanpiaci trendekkel, ezért vágtunk bele a mobilházak forgalmazásába is.

A nyugati társadalmakban már alapvetés az otthonunk mobilitása, könnyen változtathatósága, nem mi alkalmazkodunk a lakásunkhoz, házunkhoz, hanem az otthonunk az, amely elképesztő rugalmassággal alkalmazkodik az aktuális élethelyzetünkhöz. Magyarországon is egyre inkább teret hódítanak a mobilházak, számos előnnyel rendelkeznek a megszokott lakóházakkal szemben. 

A mobilházak szállíthatók, áthelyezhetők, így ideális választása lehet azoknak, akik gyakran változtatják lakóhelyüket. Költséghatékonyságuk sem elhanyagolható szempont, ugyanis – a mobilházak ára az állapottól, felszereltségtől függően – az újonnan építendő lakóházak költségvetéséhez képest akár jelentősen alacsonyabb, kedvezőbb. Az általunk forgalmazott mobilházak korszerű technológiával rendelkeznek – igény szerint – ezáltal csökkentve az ökológiai lábnyomot, amely szempont manapság már nemcsak a fiatal generáció számára fontos. 

Mobilházaink belső terét profi lakberendezők álmodták meg, modern és stílusos designok közül választhatunk, így új otthonunk képes arra, hogy személyiségünket, stílusunkat tükrözze. Testreszabhatósága viszont lehetővé teszi azt is, hogy bútorzat, felszereltség nélkül vásároljuk meg azokat és magunk alakítsunk ki élhető belső teret. 

Legnagyobb előnyeként tartjuk számon a mobilházak időhatékonyságát, hiszen idegeskedés, csúszások, felesleges és ki nem kényszeríthető kötbérkövetelések nélkül pár hónapon belül a telkünkön áll a megálmodott és beköltözhető, birtokba vehető mobilházunk. 

bottom of page